Yasar Advocatenkantoor B.V. is persoonlijk, betrokken en deskundig. Wij staan u bij in alle fasen van uw letselschadezaak, vanaf het aansprakelijk stellen van de tegenpartij tot en met – mocht dat nodig zijn – de gerechtelijke procedure.

Wij hebben veel ervaring in letselschadezaken. De belangenbehartiging van slachtoffers is ons specialisme, maar omdat we eerder ervaring aan de verzekeringskant hebben opgedaan, weten we ook hoe achter de schermen van een aansprakelijkheidsverzekeraar wordt gewerkt. Wij kennen daarom de behoeften en wensen van slachtoffers, maar weten ook via welke procedures en processen wij uw zaak zo snel mogelijk tot een goed einde kunnen brengen.

Wij achten ons niet gebonden, maar houden ons wel zo veel mogelijk aan de Gedragscode Behandeling Letselschade en aan overige gedragscodes, regelgevingen en normeringen in de branche. Dit houdt in dat wij voortvarend en efficiënt te werk gaan, waarbij we het slachtoffer altijd centraal stellen. We zijn betrouwbaar, communiceren helder en hebben integriteit en onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan.

Voor Yasar Advocatenkantoor B.V. is goede juridische bijstand vakwerk en maatwerk. Ons uitgangspunt is altijd dat we voor u een optimaal resultaat willen behalen.

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur
Mw. mr. N. Yasar heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Letselschaderecht.
Deze registratie verplicht mw. mr. N. Yasar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Yasar Advocatenkantoor B.V. kan geen derdengelden ontvangen, omdat ons kantoor niet over een stichting derdengelden beschikt.